Het verzorgen van je haar is het halve werk!

Hiermee bedoelen we dat wanneer je haar (bij voorbaat) al goed verzorgd is, de kwaliteit van je haar beter zal zijn. Daardoor is de gewenste behandeling ook makkelijker uit te voeren. De kwaliteit van je haar speelt een ontzettend belangrijke rol bij het langdurig behoud van je haarkleur. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer je plezier zult hebben van je nieuwe haarkleur!

Het goed verzorgen begint al bij het gebruik van een sulfaatvrije shampoo en een verzorgende conditioner. Sulfaat is een agressief middel dat in de meeste “gewone” shampoos te vinden. Dit middel zorgt ervoor dat je haar en hoofdhuid gereinigd wordt, maar dan net iets te goed waardoor het je haar en je hoofdhuid beschadigd!

Heb je haar dat beschadigd is door het regelmatige gebruik van een stijltang, een krultang of het (ont)kleuren van je haar?

Dan adviseren wij je ten alle tijden de productenlijn van Olaplex te gebruiken, deze zijn vrij van schadelijke stoffen als; sulfaten, parabenen, siliconen en gluten (lees hier meer over de productenlijn van Olaplex)

Kies je een voor een blonde tint en wil je je kleur lang mooi houden en de warme tinten geen kans geven, dan adviseren we je de Blueberry Ice shampoo en het Blueberry masker. De Blueberry Ice shampoo kan in sommige gevallen net iets te heftig zijn waardoor we je adviseren om het niet te gebruiken of te gebruiken in combinatie met de Olaplex shampoo.

Heb je een warme bruine kleur, koele bruine kleur, caramel kleur, koper kleur, rode kleur of een violet kleur? De kleur maskers van Jean Paul Mynè: Carob, Poppy Seeds, Cinnamon, Tumeric, Paprika en Sumac bieden je een langdurig mooi resultaat!

Pastelkleurtje? Geen probleem, ook voor pastelkleuren kunnen wij een op maat gemaakt kleuren masker mengen.

Kortom, een passend advies is afhankelijk van de behandeling, het gewenste resultaat en je haarkwaliteit. Tijdens je kleurbehandeling ontvang je van ons een verzorgings wijzer en kun je uiteraard om advies vragen wat bij jou van toepassing is!