Color correction

Wanneer noemen wij jouw behandeling een Color Correction?

Wij noemen iets een kleurcorrectie op het moment dat je haar bijvoorbeeld allerlei verschillende tinten heeft, wanneer je vlekken in je haar hebt, wanneer je een agressieve of opvallende kleur in je haar hebt en je wilt terug naar een mooie natuurlijke haarkleur.

Meer informatie

Een balayage is al maatwerk maar een kleurcorrectie is echt een uitdaging! Het verschilt dan ook per persoon, per haarkleur wat ons plan van aanpak is. Verf je bijvoorbeeld al jaren je haar zwart en je eigen haarkleur is donkerblond en je wilt het liefst naar je eigen haarkleur met asblonde lengtes, dan kunnen we je al direct vertellen dat dat niet in 1 sessie mogelijk is, en we dit mogelijk pas de 2e of 3e sessie zullen behalen. (lees meer hierover in onze blog). We overleggen dan ook heel duidelijk wat je eventueel kunt verwachten en wat de mogelijkheden zijn want helaas kunnen we je niet beloven hoe je uiteindelijk de salon zult verlaten. Wat we wel kunnen beloven is dat je zeker niet voor gek de deur naar buiten loopt, en dat je sowieso een mooie kleur krijgt waar je mee gezien kunt worden!

Hierbij is het ook ontzettend belangrijk om je haar goed te blijven verzorgen. Een kleurcorrectie is in de meeste gevallen een intensieve behandeling waardoor het een must is om hierna alleen maar goede en verzorgende haarproducten te gebruiken.

Inbegrepen tijdens de behandeling: Balayage techniek of total bleach, incl. Olaplex No.1 en No.2, aanzet colormelt en/of (overige) lengtes in kleuren met permanente verf, Shades eq toner en JPM color mask.

Keep calm & let us fix it.

WE GOT U BABE