Image Alt

Over ons

Our story

Wij (Gwendy en Simone) startten na 10 jaar samen in een kapsalon te hebben gewerkt, in Februari 2017 onze eigen kapsalon genaamd: Hairstudio HIP. De salon werd al snel een groot succes waardoor er een soort van “luxe probleem” ontstond en wij personeel in dienst namen om de drukte aan te kunnen. Inmiddels bestaat ons dreamteam uit 12 personen. De locatie aan de Oranje Nassaustraat werd te klein waardoor we besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe, grotere locatie. Het heeft even geduurd maar het is gelukt! We schakelden een interieurarchitect in. Letterlijk alles werd gestript. De 3D beelden die wij ontvingen waren bijna identiek aan het daadwerkelijke eindresultaat! 

Tijdens de verbouwing, kwamen er nog meer ideeën naar boven en namen we ook onze toenmalige bedrijfsnaam (Hairstudio HIP) eens goed onder de loep. We waren ons er heel goed van bewust dat wij met deze naam, in bijna 4 jaar tijd een bekendheid hadden opgebouwd. Toch viel het ons steeds vaker op dat wij niet de enigen waren met deze naam en kozen wij een merknaam die met ons mee kon groeien en echt past bij waar wij voor staan. 

Our vision

Bij Hairsalon Saluu vinden we dat een bezoekje aan de kapper geen moetje moet zijn, maar juist een feestje! We willen niet alleen dat je de salon verlaat met happy new hair, maar ook dat je je tijdens je behandeling bij ons thuis voelt! 

We besteden veel aandacht aan de beleving in de salon om hier een fijne, comfortabele ervaring van te maken.

(tip: Neem gerust je laptop mee om te kunnen werken, een boek om rustig te ontspannen of je tablet om je favoriete serie te kijken!)

Hairsalon Saluu /
Hairstudio HIP.

What changed?!

Wij horen jullie al denken… Okeee, een nieuwe naam.. Wat verandert er verder?

Nou, buiten dat wij vanaf nu onder een nieuwe, verfrissende bedrijfsnaam verder gaan en op een andere locatie te vinden zijn, verandert er voor de rest helemaal niets aan onze dienstverlening! De kwaliteit die je van ons gewend bent blijft uiteraard zoals het altijd geweest is. Ook werken wij nog steeds met hetzelfde gespecialiseerde team van kappers,  die vol motivatie voor jullie klaar staan!

Bovendien vinden wij, onze nieuwe naam Saluu gewoon veel beter matchen met hetgeen wij voor staan. 

We’d love to welcome you in our new salon.

Persoonlijk advies

Je afspraak bij ons begint altijd met een persoonlijk adviesgesprek. We leren je graag beter kennen, om zo een gevoel te krijgen bij jouw stijl, persoonlijkheid en uitstraling.

Vragen als: ‘Wat is je droomkapsel?’ Wie is je stijlicoon?’ ‘Wat vind je wel en niet leuk aan je haar?’… kun je tijdens dit gesprek verwachten. Ook vinden wij het helemaal geen punt als je ter inspiratie, vooraf al 1 (of meerdere) voorbeeldfoto’s hebt uitgezocht. Na het zien van deze foto’s krijgen wij een goed beeld bij wat je voor ogen hebt. Wij zullen dan in overleg beoordelen wat voor jouw haar de mogelijkheden zijn.