Why Olaplex?

Het “wondermiddel” genaamd Olaplex is razend populair en je zult er vast en zeker ook eerder van gehoord hebben. Maar waarom is Olaplex dan zo populair en wat kun je er allemaal mee? 

We’ll explain it to you 🙂

Wat is het eigenlijk?

Heb je beschadigd haar? Is je haar droog of dof? Zwak of futloos? Of breekt je haar zelfs af? Olaplex to the rescue! 

De schade aan je haar ontstaat doordat bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden door processen zoals het verhitten van je haar met een stijltang, föhn, krultang of het (ont)kleuren van je haar. Deze chemische en thermische behandelingen breken de zwavelbruggen in je haar. Deze verbindingen (de zwavelbruggen) bepalen de stevigheid van je haar. Raken ze beschadigd, dan is het resultaat: kwetsbaar, poreus haar!

Olaplex bestaat uit één actief ingrediënt, namelijk het ‘moeilijk uit te spreken’ bis-aminopropyl diglycol dimaleate. Dit ingrediënt is in staat om gebroken zwavelbruggen in het haar op te sporen en ze permanent te herstellen naar hun oorspronkelijke staat. Het resultaat is blijvend en Olaplex kan voor, tijdens of na thermische of chemische behandelingen aangebracht worden. Ook bevat Olaplex geen siliconen, olie, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en Olaplex is niet getest op dieren.

Dit is precies de reden waarom wij te allen tijden Olaplex No. 1 en No.2  gebruiken tijdens het ontkleuren van je haar. 

Maar vinden wij het ook ontzettend belangrijk dat je je haar thuis ook goed blijft verzorgen.

Hieronder leggen we uit wat elk product doet….

In de salon

No.1 Bond Multiplier®

Deze geconcentreerde eerste salon stap herstelt gebroken disulfide verbindingen in het haar en begint het proces van schade voorkomen en schade herstellen.

No.2 Bond Perfector®

Onze tweede salon stap gaat verder met het herstellen en opnieuw opbouwen van de resterende gebroken verbindingen om je te verzekeren van het sterkste, meest glanzende en gezondste haar mogelijk.

Voor thuis

No.3 Hair Perfector ®

Duurzame bescherming voor thuis!

No.3 van Olaplex is gepatenteerd met het unieke, actieve bestanddeel (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate). Dit bestanddeel zorgt ervoor dat zwavelbruggen in je haar worden hersteld na een chemische behandeling. Het houdt je haar sterk, zacht en gezond (zo ziet het er ook uit).

No. 3 is geen conditioner of masker, maar een echte treatment!

No.0 Intensive Bond Building ®

Hét product om beschadigd haar intensief te herstellen en de conditie van het haar te verbeteren.

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment is een extra behandeling om thuis als primer te gebruiken en zorgt ervoor dat beschadigd haar nog intensiever herstelt. Het product maakt je haar sterker en herstelt gebroken zwavelbruggen. Daarnaast wordt de algehele conditie van je haar verbeterd. Olaplex No.0 wordt gebruikt in combinatie met Olaplex No.3 en is de eerste stap in deze behandeling om het herstellende resultaat extra te versterken. Uit onderzoek is gebleken dat het haar 68% meer hersteld is en 3x sterker is als het haar met de combinatie van Olaplex No.0 en Olaplex No.3 behandeld wordt.

No. 4 & 5 Shampoo en Conditioner ®

Herstelt en versterkt beschadigd haar met elke wasbeurt

De unieke combinatie van shampoo en conditioner herstelt en versterkt het haar dat dagelijks wordt beschadigd en maakt het opnieuw opbouwen van verbroken zwavelbruggen van het haar mogelijk.

Vanzelfsprekend zijn Olaplex No. 4 en No. 5 100% veganistisch, vrij van sulfaten, parabenen, gluten en tast het de kleur van het haar niet aan. Geschikt voor alle haartypes.

No.6 Bond Smoother ®

De Olaplex No. 6 Bond Smoother is een leave-in treatment en kan ook gebruikt worden als styling crème. Met dit fantastisch product geef je het haar niet alleen de juiste bescherming bij het gebruik van hitte tools, ook geef je het haar extra voeding. De Olaplex No.6 Bond Smoother versterkt, beschermt en hydrateert het haar.

Olaplex No.7 Bonding Oil ®

Olaplex No.7 Bonding Oil is een herstellende haarolie die pluizig haar vermindert. Naast de herstellende werking, versterkt deze olie het haar ook en laat het een hoge glans achter in het haar zonder je lokken te verzwaren of resten achter te laten. De Bonding Oil beschermt het haar tevens ook tegen hitte en UV-straling. Het is niet zomaar een olie, maar een vernieuwende ontdekking die voor geweldige resultaten zorgt!

Hair breakage solved.

WE LOVE OLAPLEX