Bruidskapsel

Op je trouwdag wil je op je mooist voor de dag komen. Iedere vrouw is anders, en daarom is er ook voor iedere bruid een mooi en passend bruidskapsel te creëren. Het perfecte bruidskapsel is afhankelijk van onder andere je jurk, de sluier, de haaraccessoires, de haarlengte en de haarstructuur. Wanneer je je favoriete bruiloft kapsels aan ons laat weten, bijvoorbeeld door middel van een foto, dan kunnen wij op basis daarvan enkele suggesties doen.

Hoe kies je het juiste bruidskapsel?

Het bruidskapsel is een belangrijk onderdeel van de bruidslook. Het haar moet uiteraard de hele dag perfect in model blijven zitten en daarnaast is het ook belangrijk dat het mooi past bij jouw als persoon en bij wat je die draagt. Onze haarstylisten kunnen je hierbij helpen.

De laatste trends..

Ook op het gebied van kapsels zijn er verschillende trends te ontdekken. Wanneer je met een trendy kapsel op je trouwdag wilt schitteren, dan kun je altijd onze haarstylisten vragen om advies. Zij vertellen je graag wat de huidige trends zijn en hoe deze het beste gecombineerd kunnen worden met je persoonlijke wensen. Het resultaat is een persoonlijk én trendy kapsel waarmee je je op je mooist zult voelen.

Ik heb te dun of te kort haar voor mijn droom (bruids) kapsel..

Heb je dun haar en/ of te kort haar voor het kapsel dat je voor ogen hebt? Dan bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid om je haar te verdikken en te verlengen zodat we toch dichterbij je droomkapsel komen!

Hair comes the bride.

WE LOVE IT!