Haarverlenging / verdikking.

Heb je altijd al gedroomd van een volle of lange haardos maar ben je bang dat het onnatuurlijk gaat uitzien of ben je bang dat het je eigen haar zal beschadigen? Daar hoef je niet bang voor te zijn!

Wat is het eigenlijk?

Wij werken met de hairwefts van Natural Hair Company. Het is 100% human hair van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Door de flinterdunne (handgeweven) inzet rand is het ook is het ook nog eens onzichtbaar bij de aanzet, waardoor niemand zal zien dat je ze draagt!

Daarnaast is de techniek die we gebruiken om de haarwefts in te weven veilig en beschadigd het je eigen haar niet.

We garanderen je constante kwaliteit!

Hoe gaan we te werk?

Stap 1. Volumebepaling

In eerste instantie bespreken we je wensen. Wil je meer volume of langer haar. Of langer haar en tegelijkertijd ook meer volume?

Aan de hand van je wensen kunnen wij je adviseren hoeveel stroken je nodig zult hebben.

Wil je je haar alleen iets voller, of bijvoorbeeld alleen de voorkant die dun is meer volume geven dan adviseren we meestal 2/3 stroken. Wil je je haar verlengen dan kan dit vanaf 4 tot 6 stroken (afhankelijk van de dikte van je eigen haar). Wil je extra veel volume of is je haar van zichzelf heel dik in de punt en je wilt het verlengen, dan zul je waarschijnlijk 6 tot 9 stroken nodig hebben.

Stap 2. Kleurbepaling

Het bepalen van de juiste kleur is naast het bepalen van het aantal wefts het belangrijkste onderdeel om zo’n natuurlijk mogelijk resultaat te creëren. De kleur moet matchen met je eigen haar! In de meeste gevallen wordt een haardikking/verlenging gecombineerd met een kleurbehandeling, bijvoorbeeld een balayage. In dit geval zorgen we eerst dat je eigen haar de gewenste haarkleur heeft en passen we, nadat je eigen haar klaar is, de wefts aan op deze kleur!

Het “op maat kleuren” van de wefts is bij een nieuwe set inbegrepen.

Stap 3. Microringen als basis

Nu we de hoeveelheid en de kleuren hebben uitgezocht kunnen we beginnen met het creëren van een stevige basis. Dit doen we door middel van microringen. We plaatsen eerst de microringetjes op de plek waar we de weave willen hebben zodat we genoeg stevigheid hebben om vervolgens de wefts aan vast te naaien. 

Voor meer volume is slechts 1 baan noodzakelijk. Voor een verlenging zijn er meestal 2 of 3 banen nodig. 

Stap 4. Naaitechniek

Nu de basis is gemaakt kunnen we beginnen met het innaaien van de gekozen haarwefts. Dit wordt gedaan met een extra stevige draad, zodat je mooie lokken minimaal 6 tot 8 weken mooi blijven zitten. Deze techniek is volledig natuurlijk en beschadigt je eigen haar niet.   

“Yes, de haarwefts zitten stevig vast, je zult wellicht heel even moeten wennen aan het gevoel op je hoofd en je nieuwe haardos!”

 (De meeste klanten gaven bij ons aan dat het maar een dagje wennen was).

Stap 5. Cut and Style

Natuurlijk moet het haar wel nog geknipt worden zodat het perfect overloopt met je eigen haar voordat we je haar mooi in model brengen door het te stylen of te krullen. 

Blijven krullen bij jou nooit zitten? Dat is dan nu verleden tijd want de krul in de wefts blijft ontzettend lang zitten waardoor ook de krul in je eigen haar veel steviger blijft 😉

Stap 6. Home Care

Het verzorgen van de wefts is noodzakelijk voor een langdurig mooi resultaat! Het haar van Natural Hair gaat ca. 8 tot 12 maanden mee, mits het goed verzorgd wordt. Ons eigen haar wordt van binnenuit gevoed maar de haarwefts uiteraard niet. 

Wij adviseren het haar niet al te vaak te wassen. Gebruik bij het wassen een goede pH- neutrale shampoo (bijvoorbeeld Olaplex No. 4) en voedt het vervolgens met de hydraterende conditioner van Olaplex (No.5).

Ook met het borstelen van je haar moet je voorzichtig zijn. Gebruik hierbij een borstel zonder bolletjes, bijvoorbeeld de Tangle Teezer.

Na de behandeling ontvang je van ons nog een uitgebreide verzorgingswijzer met tips en tricks hoe je thuis het beste je haar (wefts) kunt verzorgen.

Meer vragen? Bel of mail ons! 

Wij plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met je in om de mogelijkheden te bespreken en een prijsopgave te maken.

I can’t hear you over the volume of my hair.

Hairsalon Saluu