Een Balayage vanuit natuurhaar is dé uitkomst voor mensen die niet iedere 5 á 6 weken bij de kapper willen zitten om hun uitgroei bij te laten werken! Doordat de balayage vloeiend overloopt vanuit je natuurkleur, gaat deze alleen maar “zakken” maar geeft geen uitgroeilijn.

Gemiddeld genomen is het aan te raden om de Balayage om de 4/5 maanden “omhoog” te laten plaatsen. Dit noemen wij de balayage bijwerken. Één keer per jaar adviseren wij om een geheel nieuwe Balayage te laten zetten. Tot zover het super onderhoudsvrije gedeelte….. 🍏tje 🥚tje dus!

Wat kun en moet je thuis zelf doen om jouw Balayage zo goed mogelijk te onderhouden…?! Dát gaan we je nu vertellen.

Een Balayage, en dan vooral de koele / assige / grijzige tinten, vragen goed en grondig onderhoud! Iedere wasbeurt is het van zeer groot belang dat je met de juiste en door ons aanbevolen producten je haren wast én verzorgt om zolang mogelijk plezier te hebben van je kleur. Bij een bezoek aan onze salon krijg je van ons een advies op maat met betrekking tot jouw kleur en haarverzorging. “Even” snel je haar wassen zit er dan ook niet meer in;-)!

Een wasbeurt begint met de aan jou geadviseerde shampoo gevolgd door de conditioner of het (kleur)masker wat goed doorgekamd moet worden en inwerktijd nodig heeft. Na het uitspoelen zijn er meestal ook zogenaamde “leave-in” producten nodig om het mooi te kunnen föhnen of modelleren.

Goedkoop = duurkoop!
Kort samengevat: Wil jij graag een Balayage, maar wil je dit thuis met andere producten dan door ons geadviseerd gaan verzorgen? Kies dan geen kleur die veel onderhoud vereist! Ga niet urenlang bij de kapper zitten om met een geweldig resultaat naar buiten te lopen, om er vervolgens thuis maar een aantal wasbeurten plezier van te hebben!

Koop Olaplex producten ook altijd bij jouw kapper en niet online. Dit omdat er helaas veel namaakproducten in omloop zijn! Wij zijn een officieel verkooppunt van alle Olaplex producten en kunnen je ook van een persoonlijk advies voorzien.