Gwendy

OWNER & FOUNDER | TOPSTYLIST

Hi! 

Ik ben Gwendy Haberland, geboren in Heerlen op 18 Oktober 1990 . Ik ben samen met Simone trotse eigenaresse van Sa’luu. Daarnaast ben ik sinds dertien jaar samen met mijn lieve man Bruce en ben ik moeder van onze twee fantastische kindjes Loïs (2016) en Lennon (2018). 


Mijn liefde en interesse voor het kappersvak is al op jonge leeftijd ontstaan. Al zolang ik mij kan herinneren wilde ik kapster worden. Nooit heb ik hierover getwijfeld en het was dan ook voor mij vanzelfsprekend dat ik na de middelbare school begon aan de kappersopleiding. Deze opleiding heb ik versneld kunnen afronden en op 17-jarige leeftijd begon mijn carrière als fulltime kapster dan echt. Na 10 jaar veel ervaring te hebben opgedaan in verschillende kapsalons, werd het tijd voor een volgende stap in mijn carrière. Op 26-jarige leeftijd ben ik samen met Simone de uitdaging aangegaan om onze eigen kapsalon te beginnen. Het was een groot risico dat we namen, waardoor we des te blijer waren toen we zagen dat het zo’n groot succes was, al vanaf dag 1. Ik vind het heerlijk om in een groot team te werken, waarbij ik naast het uitoefenen van het kappersvak mij ook veel bezig houd met alles op de achtergrond te regelen en organiseren. 

“Als ik zie dat alles op rolletjes loopt kan ik hier ook echt van genieten en ben ik toch wel trots op wat we tot nu toe allemaal bereikt hebben!”