Fabienne

ALLROUND HAIRSTYLIST / COLORISTA / HAIRWEAVE- SPECIALIST

Hii!
Ik ben Fabiënne, oftewel Fab/Flappie. Ik ben geboren op 23-11-2000 te Heerlen. Samen met mijn partner Sonny hebben wij een zoontje van 1,5 jaar genaamd Novèll. Ik mag mij sinds 2018 officieel Allround Hairstylist noemen. Een aantal jaren geleden kregen we op het VISTA college een demonstratie: Festival Hairdo die Simone met het team verzorgden. Op dat zelfde moment liep ik nog stage in een andere salon maar hier kon ik voor mijn gevoel, niet helemaal mijzelf zijn. Ik hoorde via via dat Simone en Gwendy op zoek waren naar een nieuwe stagiaire. Met deze informatie heb ik meteen contact opgenomen en werd ik aangenomen als stagiaire. Ik voelde me heel snel thuis in dit gezellige team!

Ook merkte ik al gauw dat ik mijn vaardigheden, die ik op de kappersschool leerde in de salon, heel snel kon toepassen. Door dit herhaaldelijk te mogen doen, had ik zelfs de behandelingen die je op school niet geleerd kreeg (zoals balayages en hairweaves) snel onder de knie.

Dat vertrouwen in jezelf en dat je een steentje bijdraagt aan het creëren van een mooi kapsel, maakt het vak nog leuker!

“In mijn vrije tijd (wanneer ik echt even bij moet komen van mijn gekke collega’s), vind ik het heerlijk om…….”

Samen met mijn gezin erop uit te gaan. Daarnaast ben ik een shopaholic, ga ik graag met vriendinnen winkelen, volg ik de nieuwste trends, plan ik graag dagjes weg, naar de welness of een avondje uiteten…

Okeeee, genoeg over mij..

Hopelijk tot snel bij Salon Sa’luu!